Hilda Heick: Min kondi har aldrig været bedre

02/11/2020 16:15

|

Lukas Jepsen

Mest læste i dag

74-årige Hilda Heick deltager i årets udgave af vild med dans, og sangerinden fortæller nu om den store forskel, dansen har gjort for hende. Både fysisk og mentalt.

Det kan godt være at Hilda Heick valser rundt på de ældste ben i Vild med dans, men det intensive arbejdsforløb med dans, har fået hende til at føle sig ung igen.

”Min kondi har aldrig været bedre, måske da jeg var 14 og løb stafetløb, men det er så længe siden.” Udtaler Hilda efter fredagens udgave af vild med dans.

Ros fra partneren

Hildas dansepartner Micheal Olesen, kan også mærke en tydelig forskel fra da parret startede. ”  Det er jo vildt at kunne sige, når man er 74 år gammel! Men jeg kan mærke det muskulært, at Hilda rent fysisk har rykket sig, siden vi startede”

Mentale udfordringer hjælper

Men ikke kun Hildas fysiske tilstand er blevet bedre, hun mener også selv at kunne mærke hvordan det mentale udfordringer dansen medbringer, er gode for hende.

” Jeg kan også mærke, at det er godt for hjernen, at man hele tiden skal huske nogle nye ting. Jeg kan kun anbefale, at man danser, for både fysisk og mentalt får man det helt anderledes”.

Hilda og hendes dansepartner har nu indtil videre klaret sig igennem de første tre udsendelser, hvilket man må sige er godt gået af programmets ældste deltager.

Forhåbentligt kan hendes gåpåmod bruges som inspiration af andre