Her er han: Årets mest sexede mand er kåret

18/11/2020 13:19

|

Lukas Jepsen

Mest læste i dag

Han har over de sidste par år haft kæmpe succes, og medvirket store film, nu er han altså også kåret til den mest sexede mand i år

Det helt store gennembrud for Michael B. Jordan kom i 2018, da han medvirkede, og var stjerne i Marvel Studios megahit film, Black Panther.

Og selvom filmen er snart tre år gammel, ridder Michael B. Jordan stadig højt på bølgen og har medvirket i fire film siden. Nu får den 33-årige skuespiller fra Californien en titel, som ikke er mange forundt.

Det amerikanske People Magazine, der med sine 43 millioner læsere er det største i landet, har nemlig kåret Michael B. Jordan som den mest sexede mand i 2020.

Og det er ikke bare en hvilken som helst ugeblads-titel.

Titlen går langt tilbage

People Magazine, der har eksisteret siden 1974, har nemlig udgivet den prestigefyldte titel siden 1985, og kunne altså fejre prisens 35-års jubilæum ved at overrække den til Michael B. Jordan, der derved melder sig ind i en eksklusiv klub.

Nogle af historiens mest populære mandlige skuespillere, musikere og sportsstjerner pryder listen, der byder på navne som Brad Pitt, Johnny Depp, George Clooney og David Beckham. Bare for at nævne et par stykker.

Udover sit udseende, får Michael B. Jordan også prisen fordi han er en markant personlighed. Han er forkæmper for diversitet, har engageret sig Black Lifes Matter og det netop overståede amerikanske præsidentvalg.