Frederik Fetterlein: Det er jo gået helt amok

18/11/2020 12:26

|

Lukas Jepsen

Mest læste i dag

Den glamourøse tv-personlighed og tidligere tennisspiller er nu ude med en opsang.

Han er ikke just selv kendt for at være kedelig. Og det er ikke svært at forestille, at Frederik Fetterlein nok har deltaget i en fest eller to gennem tiden – Måske endda lidt flere end det.

Men nu har 50-årige Fetterlein udtalt sig om fester under coronaepidemien, og han er ikke helt tilfreds med manges meget afslappede attitude, når det kommer til fester.

I et interview med B.T. fortæller Fetterlein, at han selv savner at kunne feste, men at folk skal tænke mere over hvordan de er sammen.

Det er gået helt amok med privatfesterne

” Det er jo gået helt amok med privatfesterne, fordi byen lukkerne ned klokken 22. Folk skal tage sig sammen og slappe lidt af. Livet går altså ikke ned, bare fordi man ikke kan feste nogle måneder,” – siger han i interviewet.

Han forstår godt, at disse tider kan være kedelige, og at folk savner fester, men han opfodre folk til at tage mere ansvar for situationen og sine medmennesker.

” Man skal have respekt for andre, og jeg kommer i hvert fald ikke til at være den person, der sætter et dårligt eksempel ved at deltage i fester med 100 personer,” – siger han og fortsætter –

” Det er da kedeligt, at man skal gå tidligt hjem, når man er ude, men nu er corona her, og så bliver man nødt til at indordne sig,”

Kan ikke se sin søn

Frederik har dog også lidt afsavn i coronatiden.

Hans søn Tobias er nemlig på kostskole i London, og efter at England lukkede landet ned 31. oktober, kan der gå længe før Frederik ser ham igen.

” Jeg nåede heldigvis lige at se ham i weekenden, inden de lukkede ned, men nu ved jeg ikke, hvornår jeg ser ham igen, så det er lidt trist. Men vi tager det, som det kommer,” – siger han afsluttende til B.T.