For allerførste gang: Nu sætter Jenna Bagge ord på aldersforskellen

30/10/2023 14:23

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix
Parret har skullet høre for lidt af hvert på grund af deres aldersforskel, men nu sætter Jenna Bagge endelig ord på det.

Mest læste i dag

Efter kendisparret bekræftede deres unikke forhold, blev de pludselig konfronteret med forskellige kommentarer og meninger om deres kærlighed.

Det var i TV-showet "Vild med dans," at de to forelskede mødte hinanden for første gang. Her blev de parret sammen og skulle optræde i live shows hver fredag.

I løbet af denne rejse udviklede Jenna Bagge og Albert Rosin Harson først et tæt venskab, som senere udviklede sig til et romantisk forhold.

De benægtede gentagne gange deres forhold i løbet af sæsonen. Det fik dog ekstra opmærksomhed på grund af den aldersforskel, der er mellem dem. Danseren Jenna Bagge er faktisk 13 år ældre end skuespilleren Albert Rosin Harson.

Ikke desto mindre har aldersforskellen aldrig været en hindring for dem, og de har undladt at kommentere offentligt på, hvordan den påvirker deres forhold.

Selvom parret gentagne gange har udtrykt deres kærlighed til hinanden på sociale medier, har Jenna nu for første gang delt hendes tanker om aldersforskellen mellem dem i et Instagram-opslag.

"Ikke tidligere har jeg delt mine tanker om vores aldersfifferent - mest af alt fordi jeg aldrig har følt, at det var nødvendigt at give det så meget opmærksomhed. Men faktisk føler jeg, at det netop er aldersforskellen, der har styrket vores bånd," skriver hun og tilføjer:

"Vi har overvejet og diskuteret alt sammen, lyttet til vores hjerter gentagne gange, og vi har altid fundet ud af, at det kun kan være os to."

Hun afslutter sit opslag med en hjertevarm kærlighedserklæring til Albert Rosin Harson, som hun kalder "min livs kærlighed."

I øjeblikket er Jenna Bagge professionel danser i årets sæson, hvor hun danser med Fredrik Trudslev.

Se Jennas Instagram-opslag her: