’Fifty Shades of Gray’-Stjerne: Jeg løj for mine fans

08/02/2021 10:37

|

Redaktionen

Foto: Youtube

Mest læste i dag

Under en tv-rundvisning af sit hjem, fik 31-årige Dakota Johnson talt over sig, og har nu indrømmet løgnen.

Hun er garanteret bedst kendt for sin rolle i den store og populære ’Fifty Shades’-filmserie, men nu er hun altså også kendt som løgner - med et glimt i øjet.

Det hele startede, da den 31-årige skuespiller i marts skulle vise sit imponerende hjem i Los Angeles frem, for mediet Architectural Digest – Det skriver SE og HØR.

Her nåede rundvisningen naturligvis på et tidspunkt til køkkenet, der havde et ’grønt hjørne’, hvor skabslåger og billeder og planter alle havde en flot grøn farve. Ikke mindst takket være de store skåle med limes, der stod i køkkenet. Noget Dakota Johnson selv kommenterede på.

”Jeg elsker limes. Jeg elsker dem. De er fantastiske. Jeg elsker dem så meget, og jeg kan godt lide at udstille dem sådan her i mit hjem,” – Lød det dengang fra skuespilleren.

De viser sig så nu, at det ikke helt var sandheden – Det fortæller Dakota Johnson i et interview med Jimmy Fallon.

”Jeg vidste ikke en gang, at de var der,” – Siger hun med et smil og fortsætter:

”Jeg viste rundt og gik ud i køkkenet, og de (Limes, red.) var pynt. Det var svært at ignorere dem, så jeg løj bare. Jeg gik i den helt modsatte retning,” – Siger hun.

Den lidt spøjse og sjove løgn, har fået mange på sociale medier, især Twitter, til at more sig en smule på Dakota Johnsons bekostning.

Ikke mindst bliver der spekuleret i, om der vil være pynte-limes i Johnsons nye hus, eftersom hun planlægger at flytte sammen med kæresten, Chris Martin, der er forsanger i det populære band Coldplay.