Fie Laursen skal i retten: 'En personlig hetz'

18/03/2021 12:00

|

Redaktionen

Mest læste i dag

Fie Laursen har tidligere offentliggjort at hun nu var færdig med at bo i Spanien, og stedet ville søge hjem igen.

Det er dog måske en lidt anden modtagelse hun får, en hvad hun havde håbet på. Noget af det første Fie Laursen skal forholde sig til i hjemlandet, er nemlig at hun er blevet stævnet af Forbrugerombudsmanden, der mener at influenceren har lavet skjult reklame på sin Instagramprofil.

Sagen har været i gang i over et år, da Fie Laursen tidligere blev afhørt af politiet i sagen, som hun nægter sig skyldig i.

”De mener, jeg har lavet skjult reklame. De mener ikke, jeg har skrevet det rigtigt – man skal skrive det foran og ikke bagved,” – Sige hun til SE og HØR om de opslag der har fået Forbrugerombudsmandens opmærksomhed.

”Jeg har jo skrevet reklame og givet udtryk for reklame, men for dem er det så ikke godt nok,” – fortæller Fie Laursen, der mener at sagen ikke har bund i skjult reklame, men i stedet en personlig hetz mod hende.

”Det virker lidt som en personlig hetz. Jeg tror, de gør det, fordi de har et personligt problem med mig. De er altid ude og snakke grimt om mig og sige, at jeg burde fjernes fra de sociale medier,”

Det er ikke første gang at Fie Laursen er kommet i problemer for såkaldt skjulte reklamer, men realitykendissen tager sigtelsen med oprejst pande, og synes ikke at være bekymret over de potentielle konsekvenser retssagen kan få.