Fans i chok over The Weeknd: Hvad er der sket?

07/01/2021 15:09

|

Lukas Jepsen

Foto: The Weeknd/Instagram

Mest læste i dag

Den ekstremt populære pop- og R&B-stjerne har i forbindelse med sin nye single ”Save Your Tears” vist sit nye look frem, og det har i den grad skræmt hans fans.

Undringen har ingen ende vil tage, efter at superstjernesangeren The Weeknd har offentliggjort sit nye look i forbindelse med en ny single.

Sangeren deltog i august i American Music Awards, hvor han modtog en pris med ansigtet fuld af bandage. Mange spekulerede den gang på om sangeren havde gennemgået en stor plastikoperation, og nu er svaret så kommet.

I den nye musikvideo ”Save Your Tears” ser den ellers så flotte mand nemlig noget anderledes ud, og det har skræmt mange fans.

” Er der ikke nogen der vil være søde at fortælle mig at The Weeknd ikke har fået en plastikoperation?” – skriver en bruger på Twitter, og en anden bruger stemmer i:

” Umm. Så kan nogen forklare mig hvorfor The Weeknd har fået en plastikoperation? Please sig at det er falskt!”

Og bare rolig The Weeknd-fans, sangeren har ikke fået en plastikoperation!

The Weeknd/Instagram

Præcist hvorfor superstjernen besluttede at lade sig sminke i sådan en grad til den nye musikvideo, kan man indtil videre kun spekulere om. Nogle fans mener at det skal ses som en reaktion på at The Weeknd blev forbigået da listen med nomineringer til årets Grammy-uddeling blev offentliggjort.

Andre mener blot at det er endnu et af sangerens kunstneriske valg, da han er kendt for at gå meget op i detaljer, når det kommer til hans musikvideoer.