Efter X Factor-exit scorer Sofie Linde nyt TV-job: Dette skal hun nu

24/10/2023 15:49

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Mads Nissen/Ritzau Scanpix
Sofie Linde bliver igen at finde på skærmen.

Mest læste i dag

Efter sin afsked med "X Factor" har tv-værten Sofie Linde ikke ligget på den lade side og har straks kastet sig ud i nye udfordringer foran kameraet.

Hendes adieu til kameraerne var nemlig blot et kort farvel, da det ikke vil vare længe, før vi ser hende igen på skærmen.

Hun har nemlig afsløret sin deltagelse i den femte sæson af 'Jaget vildt', et program hvor prominente danskere skal prøve at undgå erfarne efterforskere.

Men det er ikke her, hendes medvirken stopper.

Sofie Linde vil også være den centrale figur i underholdningsprogrammet "LOL: Den der ler sidst" på streamingtjenesten Prime Video.

Dette er rapporteret af Ekstra Bladet, som også påpeger, at Sofie Linde tidligere havde annonceret en pause fra tv-verdenen for at dedikere sig til keramik og familien:

"Enhver forælder har vel tænkt over, hvad der ville ske, hvis man tog lang tids pause og kun fokuserede på familien," udtalte Sofie Linde tidligere om sit valg om at forlade X Factor:

"Det er et valg, som ikke blev truffet af en nødvendighed for at prøve noget andet. Det føltes bare helt rigtigt."

Det ser dog ud til, at denne pause kun var midlertidig, da hun nu er tilbage med 'Jaget vildt'.

Her vil Linde konkurrere side om side med tv-værten Mikkel Kryger mod andre kendte personligheder. Programmet forventes at have premiere i 2024 på Kanal 5 og discovery+.

Det vil blive spændende at følge Sofie Lindes karriere og se, hvordan hun håndterer den, især efter hendes 'pause' fra tv-verdenen.

Én ting er sikkert: Der er masser af spændende måneder i vente for Sofie Linde, som snart vil pryde skærmene i danske hjem igen.