Efter sit besøg i 'Vild med dans': Andrea Rudolph deler overraskende melding

26/10/2023 17:19

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Nu løfter den evigt populære Andrea Rudolph sløret for en overraskende melding.

Mest læste i dag

Andrea Rudolph har opnået betydelig anerkendelse blandt mange danskere som en fremtrædende skikkelse inden for dansk erhvervsliv, og hun er kendt for sit skønhedsbrand, Rudolph Care.

Hun gjorde for nylig et besøg i 'Vild med dans' igen. Selvom hun tidligere har været vært i dette populære underholdningsprogram, vendte hun tilbage i sidste uges tredje liveshow. Under dette besøg afslørede Andrea Rudolph, hvordan 'Vild med dans' havde påvirket hende.

Mens mange måske ser 'Vild med dans' som en platform til at fremme deres karriere eller profil, har Andrea Rudolph opdaget noget mere personligt og værdifuldt: en ny forståelse af sig selv og sin egen krop.

Hun udtalte ærligt: "Det var en stor omvæltning at iføre sig en kjole." Andrea Rudolph tilføjede yderligere, "Men det er virkelig noget, der har betydet meget for mig personligt, fordi jeg tidligere altid var en jeans-pige, så 'Vild med dans' har virkelig åbnet op for noget nyt med kjoler for mig."

Dette skriver HER&NU

Vender tilbage

Selvom Andrea Rudolph ikke længere er vært i programmet, udelukker hun ikke muligheden for at vende tilbage, da 'Vild med dans' har haft en betydelig indvirkning på hendes liv. Hun bemærker, at det var "nostalgisk" at vende tilbage som gæstedommer.

Det er dog vigtigt at bemærke, at Andrea Rudolph ikke har planer om at deltage som en ny danser i programmet, da hun ikke føler sig modig nok til at træde ud på dansegulvet igen.