Efter seks år: Nu er det slut

09/04/2023 11:28

|

Thea Andersen

Foto: Wikimedia Commons
På sociale medier har der gået rygter om, at Taylor Swift og Joe Alwyn er gået fra hinanden. Nu er det så blevet bekræftet.

Mest læste i dag

Efter seks år sammen har Taylor Swift og Joe Alwyn besluttet at gå hver til sit.

Det bekræfter en kilde tæt på parret over for PEOPLE.

Denne nyhed kommer, mens Swift er på sin udsolgte USA-turné, ”The Eras Tour”, hvor skuespilleren ikke har været set. Entertainment Tonight var de første til at bringe nyheden.

Gennem årene har parret holdt deres kort tæt på kroppen og ikke ønsket at be- eller afkræfte forlovelserygter.

Til WSJ. Magazine har Alwyn tidligere udtalt følgende:

- Hvis jeg havde et pund for hver gang, jeg har fået at vide, at jeg er blevet forlovet, ville jeg have en masse pundmønter... Jeg mener, sandheden er, at hvis svaret var ja, ville jeg ikke sige det, og hvis svaret var nej, ville jeg ikke sige det.

Tilbage i 2016 begyndte Taylor Swift og skuespilleren Joe Alwyn at date, og selvom deres forhold har været privat, har en kilde tidligere fortalt til PEOPLE, at Swift var "meget glad" i forholdet.

Desuden fortalte hun, at "han var hendes klippe", og at "deres forhold var modent og vidunderligt".

Parret begyndte også at samarbejde musikalsk under pandemien, hvor Joe Alwyn var med til at skrive flere sange under pseudonymet William Bowery til albummene “Folklore” og “Evermore”.

“Folklore” vandt blandt andet 'Årets album', da de prestigefyldte Grammy Awards blev uddelt i 2021 - og “Evermore” blev nomineret til samme pris året efter.

Men nu er det forholdet - og formentlig også samarbejdet - slut.