Efter dyb sorg: Nu åber Dennis Knudsen op

16/11/2023 08:01

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Nu taler Dennis Knudsen ud.

Mest læste i dag

Den 1. november markerede nøjagtigt et år siden, at Dennis Knudsen blev ramt af en ubeskrivelig tragedie.

At miste et barn udgør enhver forælders værste mareridt, og den 1. november 2022 blev dette mareridt til virkelighed for den kendte stylist, Dennis Knudsen.

Natten, hvor han vågnede, da hans datter Aura græd af sult, blev afgørende. Ud over at forberede en flaske til tvillingesøsteren Naomi opdagede han, da han forsøgte at give hende flasken, at hun var livløs.

Ambulancer og politi blev tilkaldt, men desværre kunne Naomi ikke reddes. Senere viste obduktionen, at hendes død skyldtes vuggedød.

Dette beretter SE og HØR, som har talt med Dennis Knudsen.

"På denne mærkedag kan man virkelig mærke det. Der er mange tanker og følelser i dag. Smerten vil altid være der, når man har mistet et barn," udtaler Dennis Knudsen.

Selvom sorgen stadig er dyb i den 60-årige kendis, fortæller han, at han har rejst sig efter den store tragedie.

"Jeg har været på arbejde, leget med børnene og skulle lave mad til dem i dag, så livet skal jo gå videre," siger Dennis Knudsen, der bor i Korsør med Lukas på fire, Noah på to og Aura på et.

På denne særlige dag vælger Dennis Knudsen at mindes Naomi i stilhed, hvilket blandt andet indebærer at se billeder og videoer af sin nu afdøde datter.

Dennis Knudsen understreger, at familien lever videre, og at Naomi altid vil være i deres tanker.