Dennis Knudsen fik beslaglagt Audi til 1.2 millioner kroner: Nu tager han helikopteren på arbejde

19/09/2023 14:11

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Per Rasmussen/Ritzau Scanpix
Nu tager han helikopteren på arbejde.

Mest læste i dag

For lidt over en måned siden oplevede Dennis Knudsen en uheldig situation, da han forsøgte at komme ombord på den sidste færge til Sjællands Odde fra Molslinjens færgehavn i Aarhus. Denne hændelse har imidlertid haft langt større konsekvenser end først antaget.

Kendisfrisøren havde sine tre børn med i bilen, og de var vidner til hele episoden. Dette har udløst betydelig opmærksomhed og debat, men Dennis Knudsen har tidligere udtalt, at han ikke lader sig påvirke af de mange negative kommentarer:

"Der er mange, der diskuterer min situation. Men hvis jeg skulle bruge tid og energi på at læse deres holdninger og meninger om mig, ville det gå ud over min tid med mine kunder og mine børn," sagde han til HER & NU.

Alligevel er der alvorlige konsekvenser, som Knudsen ikke kan ignorere. Ifølge HER & NU har politiet efterforsket hændelsen ved færgeterminalen, hvor Dennis Knudsen brugte sin bil til at bryde en bom.

Som resultat er den 60-årige kendis blevet sigtet for vanvidskørsel, og politiet har beslaglagt hans leasede Audi Q7 til en værdi af 1,2 millioner kroner.

Ud over at miste sin bil har han også mistet sit kørekort, hvilket har tvunget ham til at finde alternative transportmidler for sig selv og sin familie. Han har blandt andet investeret i en ny ladcykel, som han har delt på sin Instagram-profil.

Dog er en ladcykel ikke altid tilstrækkelig, især når man som en af landets mest anerkendte frisører og makeup-artister skal på job. Derfor har han søgt hjælp hos sin nabo, som ejer en helikopter.

"På vej til arbejde på en ny måde - skønt at have gode naboer, der kan hjælpe med transporten," skrev han på sin Instagram-profil og delte en video af sig selv i helikopteren. Videoen kan ses nedenfor.