Claes Bang med indrømmelse: Det gør mig megasur

24/02/2021 13:13

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Den populære og yderst anerkendte danske skuespiller Claes Bang, har i et interview med Politiken afsløret at han har fået nok af coronanedlukning- og restriktioner.

Man skulle tro at ’Dracula’ var vant til at leve i isolation, men det kan blive for meget for enhver, og de frustrationer der har fulgt med det sidste års tid, har Claes Bang nu delt med Politiken.

Alt så ellers ud til at køre på skinner for den 53-årige skuespiller, der på mange måder så ud til at have nået sit internationale gennembrud, med store roller i blandt andet ’Dracula’ og ’The Square’, men nedlukninger verden rundt, er mere eller mindre sat en stopper for Claes Bangs mulighed for at arbejde – og de frustrer ham.

”Jamen den her tid gør mig megasur og grunddeprimeret,” – Lyder det fra den populære skuespiller der fortsætter:

’The Square’ og ’Dracula’ gav mig et rigtig pænt momentum, som jeg selvfølgelig er bange for at sætte over styr, fordi jeg ikke kan komme ud og arbejde,”

Og det er ikke bare tomme ord fra Bang, han er nemlig blevet så frustreret af den globale pandemi, at han ville sætte kryds, ved dem der ville åbne samfundet op igen, skulle der være valg i dag.

”Vi er nødt til at tage diskussionen om, hvad vi vil, for vi er alle blevet helt gak og klar til en tur på sindssygehospital. Jeg stod og talte med fjernsynet i dag. Det går ikke. Vi er nødt til at finde en måde at leve med corona på, som vi har gjort med andre vira … Hvis der var valg i dag, ville jeg stemme på dem, der ville lukke op,”