Céline Dions familie deler trist nyhed

09/10/2023 10:24

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
Nu kommer Céline Dions familie med trist nyt.

Mest læste i dag

Da den ikoniske og elskede sangerinde Céline Dion offentligt meddelte sin diagnose af 'stiff person syndrome' og derefter aflyste sin verdensomspændende turné i 2023, blev både fans og verden som helhed dybt berørt.

Siden da har hendes ældre søster, Claudette Dion, delt information om den prisvindende sangerindes helbred.

"Stiff person syndrome er en forfærdelig sygdom, som påvirker alle hendes muskler, og det er en udfordring at lindre hendes smerter," udtalte Claudette Dion.

Nu er der desværre også triste nyheder fra søsteren. I et interview med Journal de Montréal har Claudette Dion delt, at trods ihærdige og langvarige bestræbelser har de endnu ikke fundet en effektiv medicin.

"Vi har stadig ikke identificeret en medicin, der har en positiv virkning, men det er afgørende at fastholde håbet," udtalte Claudette Dion ifølge BILLED-BLADET.

Hun fortsatte med at sige, at både Céline Dions familie og hendes fans fortsætter med at håbe, at forskerne vil finde en vej til at bekæmpe denne frygtelige sygdom.

'Stiff person syndrome' er en yderst sjælden autoimmune neurologisk lidelse, der kun påvirker én ud af en million mennesker.