Casper Christensen afbryder DR-interview i frustration

07/07/2023 06:40

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Hele Danmarks Casper Christensen havde ikke meget tilovers for det der fandt sted.

Mest læste i dag

Den altid populære Casper Christensen afslørede, at han har begivet sig ud i et NFT-eventyr. Siden projektets begyndelse er der dog ikke blevet taget godt imod alle spørgsmål.

DR-nyhedspodcasten 'Tiden' har også set nærmere på projektet, hvilket har ført til en række spørgsmål. Værten Simon Stefanski ringede derfor op til den 54-årige komiker for at tale om projektet.

Dog varede interviewet ikke længe, før Casper Christensen lagde på. Stefanski startede ellers med et spørgsmål om økonomien, hvortil Casper Christensen tydeligt udtrykte sin forundring: "Hvad har det med sagen at gøre?" udbrød han, og fortsatte: "Hvis det er den slags pjat, er jeg ikke interesseret i at lave interviewet. Jeg troede, det var seriøst. Min økonomi har intet med det at gøre. Og hvis du tror, jeg arbejder for at tjene penge, så... Jeg arbejder også for at skabe noget fantastisk. Det har jeg gjort hele mit liv. Sådan har det altid været. Jeg deltager i projektet, fordi jeg synes, det er spændende og interessant, og jeg føler, jeg kan bidrage til andre. Tjener jeg penge på det? Det er nødvendigt," slog han fast.

"Jeg tror bare, vi stopper her. Jeg gider ikke mere," afsluttede han, mens Simon Stefanski forsøgte at redde situationen. Men det gik ikke Casper Christensen på kompromis med, inden han ønskede ham en god dag og lagde på.

Tilbage stod en meget forvirret Simon Stefanski, der ikke helt forstod, hvad der var sket.