Bubber med trist nyt

21/08/2023 14:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Den omstridte TV-veteran deler nu en trist meddelelse.

Mest læste i dag

Hele Danmarks Bubber skabte betydelig medieopmærksomhed på en ubehagelig måde tilbage i 2019, da en skandalesag om den velkendte TV-vært bredte sig som en larmende støj overalt.

Bubber overraskede den danske befolkning ved at offentliggøre sin separation fra moderen til hans tre ældre børn, Christina "Ibsen" Meyer. Samtidig kom også de afslørende detaljer omkring situationen frem i lyset.

På det tidspunkt ventede Bubber et barn sammen med familiens tidligere barnepige og ven, Signe Rossing. De to er nu gift og har to børn på henholdsvis tre år og fire måneder.

Dog var det tydeligt, at Bubber på sin families side var alene om at finde glæde i sin rolle som nybagt far sammen med Ibsen. Den kolde luft mellem dem hænger stadig tykt i atmosfæren.

I et interview med Ekstra Bladet deler tv-kendissen sin oplevelse af, hvordan hans ældste børn med Ibsen stadig afviser at se eller tale med ham – en smertefuld beslutning fra børnenes side, som stadig sårer tv-veteranen.

– Mine børn har altid været mit alt, så det gør ondt at være uden dem nu. Det er svært nok, at de ikke ønsker at se Signe, men det er endnu sværere, at de ikke ønsker at se mig. Jeg har lejlighedsvis kontakt med Oscar, og jeg taler en smule med Laura, men Sofia, som nu har to børn, ønsker ikke at se mig. Det rammer mig dybt, deler han med mediet.

Selv ved begivenheder, hvor han og Ibsen skulle fejre store øjeblikke sammen, som deres bryllup i 2022, dukkede hans tre børn ikke op. Året før blev Bubber heller ikke inviteret til sit barnebarns dåb.

I 2021 udtrykte Bubber selv, hvordan han flere gange havde prioriteret sig selv højere end sine tre børn med Ibsen, en beslutning han dybt fortrød.

– Jeg har arbejdet hårdt og stillet min karriere over alt andet – ikke at jeg ikke har været til stede for mine børn, men der har været flere gange, hvor jeg ikke har været det – og det er klart, at når man lever på den måde, så handler det kun om én selv, man er optaget af én selv, det kredser om én selv. Jeg blev ret selvcentreret hele vejen igennem, delte han i talkshowet "Deja-vu med Frøkjær".