Ben Affleck single igen: Kæresten har forladt ham

19/01/2021 15:20

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Mange mennesker har svært ved at finde kærligheden, og noget kunne tyde på at det ikke ligefrem bliver lettere at når man er Hollywood-stjerne.

Den 48-årige skuespiller har efterhånden haft et romantisk forhold til en hel del smukke kvinder, der ligeledes slog deres folder på den røde løber, men den ægte kærlighed lader vente på sig.

Efter alt at dømme er hans seneste forhold til skuespilleren Ana de Armas nu også gået i stykker – det skriver People Magazine, der angiveligt har en kilde tæt på Ben Affleck.

”Ben er ikke længere kærester med Ana. Hun slog op. Deres forhold var kompliceret. Ana har ikke lyst til at bo i Los Angeles, og Ben bliver naturligvis nødt til at bo der, fordi hans børn bor i Los Angeles,” – fortæller kilden til mediet.

Ben Affleck blev for første gang offentligt set med den 32-årige Ana i foråret 2020, og ifølge en Peoples kilder er det ikke aldersforskellen eller Ben Afflecks tre børn fra et tidligere forhold til Jennifer Garner, der skulle have spændt ben for forholdet.

”Det her var helt gensidigt, og noget der er helt venskabeligt. De er forskellige steder i deres liv. Der er dyb kærlighed og respekt mellem dem,”

Det er dog med garanti ikke sidste gang at de to profilerede skuespillere kan opleves sammen. De medvirker nemlig begge to i filmen ”Deep Water” der forventes at få præmiere senere på året.