Under en gåtur fandt hun et 20 år gammelt kamera: Så ville hun finde ejeren

27/06/2024 08:20

|

Nicolai Busekist

Foto: Facebook
Kameraet havde været væk i flere år, inden det blev fundet af en kvinde.

Mest læste i dag

En vandrer gjorde en overraskende opdagelse i slutningen af august sidste år, mens hun gik på Pic d'Estaragne i de Høje Pyrenæer.

Ved bunden af bjerget fandt Valérie et Olympus-digitalkamera gemt i en klippe, skrev France Bleu. Da hun kom hjem, valgte hun - drevet af sin nysgerrighed - at se nærmere på billederne fra kameraet.

Med en adapter lykkedes det hende at indlæse hukommelseskortet og opdage nogle fotografier dateret den 29. juli 2003.

Tyve år senere virkede kameraet stadig, men Valérie besluttede at offentliggøre nogle af billederne i en Facebook-gruppe i håb om at finde ejerne med hjælp fra internettet.

"Hvis nogen genkender en vandrer, så giv mig besked. Jeg vil med glæde give USB-adapteren med kortet," skrev hun i billedteksten.

I stedet for at holde på det hele selv, valgte Valérie at gøre en indsats for at finde frem til ham, hende eller dem, der for over 20 år siden efterlod sit kamera ved bunden af Pic d'Estaragne.

Hun var dog klar over, at det ikke ville blive nemt, da der kun var en lille chance for at finde frem til dem. Til trods for dette, valgte hun alligevel at give det et forsøg. Som angivet herover, så forsøgte hun at finde frem til ejeren eller ejerne af kameraet via Facebook.

Historien er blevet rapporteret af Notícias ao Minuto, men de skriver intet om, hvorvidt hun havde succes med sit forsøg.

Derfor vides det ikke, om den franske kvinde formåede at finde frem til dem. Facebook (og andre sociale medier) er dog meget effektive værktøjer i et sådant henseende. Derfor kan det helt afgjort ikke udelukkes, at hun på den måde fandt frem til ejerne af kameraet.