Flypassagerer strandet på afsides ø blev bedt om at være taknemmelige for, at de ikke styrtede ned

04/06/2024 20:51

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock.com
Selvom de strandede på en afsides ø, blev de af personalet bedt om at være taknemmelige for, at de i det mindste ikke styrtede ned.

Mest læste i dag

En række Delta Air Lines-passagerer brugte de sociale medier til at udtrykke deres frustrationer over flyselskabet, efter de uventet strandede i over 12 timer på en ø midt i Atlanterhavet. Det skriver mediet Daily Beast.

Et par timer efter afgang fra Ghana blev deres fly omdirigeret fra sin destination i New York til øen Terceira på grund af et 'mekanisk problem med et backup-iltanlæg', fortalte en Delta-talsmand til mediet Insider.

De 215 passagerer tilbragte en stor del af deres tid på øen uden mad, vand eller opdateringer fra personalet, ifølge flere passagerers beretninger på sociale medier.

En passager, Nana Asante-Smith, skrev på Facebook, at hun og hendes medpassagerer oplevede en 'hensynsløs tilsidesættelse af menneskeliv og velvære' på øen.

De hundredvis af strandede rejsende, som tilsyneladende manglede de nødvendige visa for frit at bevæge sig rundt på øen og lufthavnen, blev samlet i en afspærret del af lufthavnen, skrev Asante-Smith.

Samtidig blev Delta-personalet ført til et hotel, hvilket var sidste gang passagererne så repræsentanter fra flyselskabet i deres mange timer på den afsides ø, ifølge Asante-Smith.

"Vi blev forladt af Delta og behandlet som skadedyr af lufthavnens repræsentanter på Terceiraøerne," sagde hun.

I flere timer måtte passagererne drikke vand fra badeværelseshaner, indtil en café åbnede senere på dagen, skrev Asante-Smit.

Hun tilføjede desuden, at nogle skinkesandwiches senere blev uddelt til utilfredshed for mange muslimske rejsende, da de naturligvis ikke kunne spise disse sandwiches.

En anden passager, Kiaundra Eggleston, bekræftede Asante-Smiths beretning i et opslag og beskrev venteområdet som 'skærsilden'. Lufthavnens repræsentanter sagde til de vrede passagerer, at de skulle undgå at starte en 'revolution', fortalte Asante-Smith.

Eggleston sagde, at en medarbejder havde sagt til hende, at hun skulle være taknemmelig for, at hendes fly ikke var styrtet ned i havet.

Efter deres lange ophold i den trange lufthavn blev passagererne til sidst sat på et fly til JFK i New York. Ved ankomsten til New York blev de rejsende efterladt, hvorfor de selv måtte kæmpe for refusion og erstatning for den oplevelse, de havde gennemgået.

"Vi blev mødt med beklagelser om, at flyselskabet var overvældet og frugtesløse påmindelser om at gemme kvitteringer til en senere refusion," sagde Asante-Smith.