Fem destinationer, kvinder bør undgå at rejse til alene

07/06/2024 08:53

|

Nicolai Busekist

Det betyder ikke, at de ikke kan rejse alene til disse steder, men eksperter anbefaler at rejse i grupper på grund af den sikkerhedsmæssige risiko forbundet med stedet.

Mest læste i dag

Der findes flere steder i verden, der er sikre for kvinder, der rejser alene. Blandt andet kan Portugal bryste sig af at være blevet kåret som en destination, som kvinder roligt kan rejse til, hvis de rejser for sig selv.

Ifølge Money Transfers (MT) er der også lande, som kvinder ikke bør rejse til, hvis de rejser alene. Hvis du har et ønske om at blive klogere på dette, så skal du blot læse med herunder. Her finder du nemlig fem destinationer, kvinder bør undgå at rejse alene til.

Sydafrika

Selvom Sydafrika er et smukt land at udforske, er det måske bedst at rejse i grupper. Landet har den højeste kriminalitetsrate og laveste sikkerhedsindeks. Derudover er ligestillingsindekset bekymrende højt (97,39), skriver det portugisiske medie SAPO.

Brasilien

Denne vurdering skyldes hovedsageligt den høje kriminalitetsrate. Selvom der er billige hoteller, bør sikkerhed prioriteres over pris ved valg af rejsemål. Derfor er det en god idé at betale lidt ekstra for at rejse til et andet land, hvis du rejser selv som kvinde.

Peru

Fristende på grund af billige hoteller, men de lave priser har en sikkerhedsmæssig omkostning. Peru har det næstlaveste sikkerhedsindeks af alle lande. Hvis du vil føle dig sikker og godt tilpas, så skal du ikke vælge Peru som din næste destination for din solo-rejse.

Chile

Det høje kriminalitetsindeks og lave sikkerhedsindeks, kombineret med et højt ligestillingsindeks, gør Chile til en mindre attraktiv destination for kvinder, der rejser alene. Derfor bør du overveje det grundigt, hvis du har gjort dig tanker om at rejse til Chile.

Argentina

Ligesom Chile har Argentina et lavt udbud af ture og aktiviteter, der sammenlignes med sikkerhedsrisiciene. Derfor har de sydamerikanske land også fået en plads på denne liste, hvilket er værd at have med i dine overvejelser, når du skal vælge din næste destination.