Usikker? Her er det bedste kæledyr til dig baseret på dit stjernetegn

01/11/2023 11:16

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Det rammer i hvert fald plet for mig!

Mest læste i dag

Når man elsker dyr og pludselig finder plads i ens hjerte og hjem til et nyt kæledyr, kan det være en udfordring at afgøre, hvilket dyr der skal blive en del af familien.

Der er utallige dyr derude, som søger et hjem. Hvordan træffer man beslutningen om, hvilket dyr man skal adoptere?

Nogle gange kan ens intuition være en god guide. Andre gange afhænger det af ens bopæl og den tid, man har til rådighed.

Men hvis man stadigvæk har svært ved at beslutte sig, findes der et andet værktøj, der kan hjælpe med at træffe den rette beslutning: Astrologi.

Her er nogle forslag til de bedste kæledyr til dig baseret på dit stjernetegn.

Vandmand (20. januar - 18. februar): Grise

Mennesker født under Vandmandens tegn er ofte eventyrlystne og elsker udfordringer. Derfor kan en gris være et passende valg. Grise er intelligente og kan være stædige, ligesom Vandmænd. Hvis du er en Vandmand med et stort område og tid til rådighed, kan det være værd at undersøge muligheden for at adoptere en gris. Husk, at mini-grise ikke findes; de er store og kan kræve en del pleje. Alternativt kan du overveje at redde en hund med angst eller en ældre hund, der har brug for ekstra kærlighed. Vandmænd elsker at kæmpe for en sag, så ethvert misforstået dyr, som f.eks. en overset pitbull på internatet, ville være den perfekte følgesvend.

Fisk (19. februar - 20. marts): Fisk

Det er kun passende, at det ideelle kæledyr for dig er en fisk! Ud over den åbenlyse forbindelse, er fisk et godt valg for en Fisk på grund af din milde natur og kreative sind. Du vil investere al din omsorg i at skabe det perfekte miljø for dine fisk og sørge for, at de har alt, hvad de behøver for at trives. Fisk er medfølende og intuitive, så selvom du ikke kan kæle med dem, vil du stadig give dem masser af kærlighed og opmærksomhed. Katte kan også være fantastiske kæledyr for en Fisk, da du vil gøre alt for at sikre, at de føler sig trygge og elskede, uanset hvor lang tid det tager.

Vædder (21. marts - 19. april): Store hunde

Væddere er kendt for deres entusiasme og ungdommelige ånd, ligesom store hunde. Du er selvsikker, dristig og til tider impulsiv, hvilket minder om de større hunde, der hopper rundt på internaterne. Det kan være en god idé at lade nogen introducere dig til nogle af de store hunde, da de ofte opfører sig som legende hvalpe, uanset deres alder. Enhver hund, der kræver masser af motion og aktivitet, vil også være en fantastisk følgesvend for en Vædder. I kan erobre verden sammen, skridt for skridt, og udleve spændende eventyr sammen.