Postbud kastede 15 kg tung pakke over hegnet, hvilket kanin ikke overlevede: "Vi ved ikke, hvor længe Okkie lå under pakken"

11/06/2024 13:48

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock.com
En pakkebud fra PostNL kastede en 15 kg tung kasse med hundefoder over et hegn i Almere i Holland. Han vidste ikke, at kaninen Okkie var der. Dyret blev knust af den tunge pakke.

Mest læste i dag

Kanin befandt sig i en løbegård, da pakken landede på det. Desværre skulle det vise sig, at den lille kanin ikke var i stand til at overleve at blive knust af den tunge pakke.

"Budet gjorde det ikke med vilje. Men det var en hensynsløs handling. Det kunne også have været et barn," sagde ejeren Roeland Vreeswijk til Omroep Flevoland.

Dramatikken skete foran familien, da de kom hjem. Det var derfor ikke noget specielt rart syn, de blev mødt af, da de vendte hjem.

"Okkie slæbte sig selv indenfor og mistede kontrollen over blæren," lød det.

Ejerne tog den hårdt sårede kanin til en specialiseret dyrlæge. Dyrlægen tog billeder og konstaterede, at kaninens bækken var brækket, hvilket måtte være sket af en stor stump genstand. Dyrlægen så ingen anden mulighed end at aflive Okkie.

Hjemme igen hørte familien Vreeswijk fra nabodrengen, at han den eftermiddag hørte et brag og en skrigende kanin. Nabodrengen så også buddet stå med kassen i hånden i løbegården.

Et overvågningskamera filmede pakkebuddet, som en halv time efter at have kastet kassen over hegnet kom tilbage for at lægge den et andet sted.

"Min kone er virkelig ked af det. Vi ved ikke, hvor længe Okkie lå under kassen. Hvis buddet var gået lidt længere og havde sat kassen på bænken, var dette ikke sket," sagde Vreeswijk.

Efter Vreeswijk meldte sagen til PostNL, kom en manager fra buddets afdeling forbi.

"Vi havde en god samtale, hvor han undskyldte. Alle dyrlægeomkostninger blev dækket. Men det bringer ikke Okkie tilbage," lød det fra ham.