På ferie i Afrika: Løver klatrer op på safari-bilen - det er perverst, hvad der sker derefter

08/04/2024 11:04

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock.com
En safari i Afrikas vildmark er allerede noget helt særligt. Men en gruppe turister blev vidner til et helt usædvanligt skue, som de næppe havde regnet med at skulle overvære.

Mest læste i dag

Turister kan udforske Afrikas land på en helt særlig måde under deres ferie. Med en jeep-safari kan de betragte elefanter, giraffer eller antiloper i det fri og på tæt hold.

En gruppe eventyrlystne turister oplevede noget helt særligt, da to løver pludselig sprang op på jeepens tag, der er lavet af gitter. Men det var ikke alt: Det, der fulgte, glemmer feriegæsterne nok ikke lige med det samme.

Kort efter starten på en safari i Senegal, springer en løve og en løvinde op på jeepens tag. Mens de spændte turister sad i sikkerhed inde i køretøjet, skete der noget helt uventet på taget, som efterlod flere af de nysgerrige turister med åben mund i forbløffelse.

Løveparret endte nemlig med at parre sig direkte over hovederne på turisterne, som en video på TikTok viser. Løverne brøler igen og igen, og viser dermed, at de er helt uforstyrrede af de nærmest skræmte turister.

Flere af turisterne var lige dele fascinerede og chokerede. Nogle filmede skuet, mens andre trak sig forskrækket tilbage. Det skriver det tyske medie Der Westen.

For eksempel var der en mand, der nærmest forsøgte at gemme sig i det bagerste hjørne af jeepen. Løven virkede kort forstyrret af, at manden besluttede sig for at skifte plads og kiggede ham direkte i øjnene. Derefter genoptog hannen sin aktivitet med løvinden, som lå under ham. Efter parringsakten vender løven sig kort mod turisten og brøler.

Og få øjeblikke senere er det helt unikke show allerede forbi. Løveparret forlader dette usædvanlige kærlighedssted og vender tilbage til Afrikas vilde natur.