"Jeg er hundeekspert, og der er kun fire racer, jeg anbefaler til familier"

13/04/2024 19:11

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock.com
Hvis du leder efter en hund til familien, så bør denne artikel kunne hjælpe dig med at indskrænke din søgning en smule.

Mest læste i dag

At vælge det rigtige kæledyr til din familie er en vanskelig opgave. Det er naturligvis også noget, der gør sig gældende, hvis du eller I har besluttet, at det skal være en hund.

Hvis du har overvejet en hvalp eller at adoptere en hund, har en hundeekspert delt sine foretrukne racer, som er et godt valg for familier med børn.

De bedste hunderacer til familier

Når det kommer til hunde, siger adfærdsspecialist Will Atherton (også kendt som @iamwillatherton), at der er fire specifikke racer, han er stor fan af. De passer nemlig godt til familier med både yngre og ældre børn.

Racerne, der topper hans liste, er golden retrievers, labrador retrievers, staffordshire bullterriere og newfoundlændere.

"Når du bringer en hund ind i dit hjem, og du har børn, betyder det, at det er en utrolig vigtig beslutning for at sikre dine børns sikkerhed," siger han i en video på TikTok.

"Som adfærdsspecialist for hunde arbejder jeg regelmæssigt med hunde, der har angrebet børn i hjemmet, og det er en absolut katastrofe, som skal undgås for enhver pris. Ved at vælge den rigtige race fra starten kan du reducere risikoen markant."

Hunde, der er fantastiske med børn

Will fortsætter med at forklare, hvorfor retrievere, staffies og newfoundlændere er hans favoritter.

"Alle er kendt for at være fantastiske med børn og er utroligt lette at træne og passe smukt ind i en familielivsstil," siger han.

Afsløringen fik mange af hans mere end 850.000 følgere på det sociale medie til at kommentere med deres egne tanker om videoen..

"Ja, min golden retriever er så mild og rolig," skrev en person.

Og en anden var enig i, at golden retrievere er gode med børn.

"Min golden retriever tror, at mine børn er hans babyer," lød det fra en anden bruger.

"Vi henter vores newfoundlænderhvalp næste uge. Valgte ham specifikt på grund af, hvor gode de er med børn. Tak for at bekræfte vores valg," skrev en tredje.