En bulldog-hvalp 'reddede ejers liv' efter at have tygget hans tå ind til knoglen, mens han sov

01/03/2024 21:38

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock.com
David vågnede ved, at hans kone skreg, da hun så hans fod. Sandsynligvis har han også selv fået sig lidt af et chok ved synet.

Mest læste i dag

En bedårende syv måneder gammel engelsk bulldog har fået æren for at have reddet sin ejers liv, efter at have gjort hans storetå til en snack.

Hvis du nogensinde har haft en hvalp, ved du, at du ikke kan efterlade noget inden for dens rækkevidde, medmindre du er villig til at lade det blive tygget i stykker.

Møbler, sko og meget andet. En hvalp vil sandsynligvis sætte sine tænder i det, men for engelske bulldog Harley endte valget af tyggelegetøj med at være lettere atypisk. Det var nemlig hvalpens ejer, David Lindsay.

Hvalpen besluttede sig for at gnave i hans fod, mens han sov på sofaen. Det var først, da Davids kone kom hjem, at Harley endelig stoppede med at bide og tygge.

"Jeg sov på sofaen, da min kone kom ind og råbte: 'Dave, hvalpen bider i din tå'," sagde David ifølge LADbible.

"Min hvalp havde næsten bidt min storetå af! Den havde bidt ned til knoglen og knækkede den."

Nu tænker du sikkert på, hvordan i alverden David ikke vågnede op? Tæer er bestemt ikke lavet til at blive tygget i stykker, men det var præcis sådan, at den lille hvalp utilsigtet endte med at redde Davids liv.

"Men på grund af alt dette opdagede jeg, at min fod er fuldstændig følelsesløs. Jeg kan ikke mærke noget," sagde David.

Han skyndte sig til Addenbrooke's Hospital efter at være vågnet og havde fået øje på sin tå. Her fik han intravenøse antibiotika, der havde til formål at stoppe en infektion forårsaget af hundebid fra at sprede sig til hans ben.

Mens han var på hospitalet, udførte lægerne også CT-scanninger af hans brækkede tå og opdagede, at David ikke blot havde én, men to blokerede arterier.

Hele hans ben kunne have været i fare for at skulle amputeres, hvis blodforsyningen ikke blev genoprettet. Men takket være Harley har han nu fået stentbehandling, som åbner for arterierne og tillader blodstrømmen at vende tilbage til hans ben.

David erkender, at Harley har 'gjort ham en tjeneste' ved at tygge i hans tå. Derfor har han ingen planer om at skille sig af med den lille hund.

"Jeg vil forsøge at beholde min tå også. Men hvis ikke, så har jeg sagt til lægen, at han kan skære den af, så jeg kan tage den med hjem til ham," sagde David.

Selvom Harley sandsynligvis får besked på at holde sig til reelt hundelegetøj i fremtiden, står det klart, at han er en god hund.