Disse tilsyneladende harmløse handlinger tiltrækker edderkopper til dit hjem

09/06/2024 18:54

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock.com
Tre dårlige vaner at undgå, hvis du ikke vil øge risikoen for at møde edderkopper derhjemme.

Mest læste i dag

Det er muligt at finde et væld af gode tips til at jage edderkopper væk fra dit hjem. Der er endda flere af disse tips, der kan hjælpe dig med at få dem til at forsvinde uden at dræbe dem.

Men kan der være en måde at undgå at tiltrække disse små væsener i første omgang, så du slipper for at jage dem væk? I denne artikel finder du tre vaner, du bør undgå i din dagligdag, hvis du ønsker at holde edderkopper væk fra dit hjem.

Tænd ikke for varmen for tidligt

Det er sandt, at de nuværende energipriser får mange til at vente med at tænde for varmen. Men generelt har mange en tendens til at tænde for varmen, så snart det bliver lidt køligere udenfor. Men det kan faktisk vise sig at være en dårlig idé at gøre dette.

Det er på dette tidspunkt, at edderkopper søger et varmt sted at lægge deres æg. Prøv at holde ud nogle uger mere, før du tænder for varmen, og tag en tyk trøje på i stedet. Ifølge mediet Paris Match kan det betyde, at du kan holde edderkopper ude af dit hjem.

Lad ikke vinduet stå åbent om aftenen

Det er velkendt, at insekter tiltrækkes af lys. Fluer, myg og lignende vil forsøge at komme ind i dit hjem om aftenen, hvis du lader dine vinduer stå åbne med lyset tændt. Og hvor insekter kommer ind, vil edderkopper følge, da de søger efter mad.

Hold derfor dine vinduer lukkede eller sørg for at udstyre dem med insektnet. I samme ånd, skal du ikke lade dine frugter ligge for længe i en skål. Dette vil tiltrække mange insekter, som er edderkoppernes foretrukne bytte.

Fjern spindelvæv med det samme

Et spindelvæv i huset sker hurtigt. Nogle gange har vi en tendens til at udsætte fjernelsen, hvilket er en dårlig vane. Der kan være mange grunde til, at man ikke vil fjerne det, men mange synes, at det er ulækkert. Derfor skal de først tage mod til sig.

Hvis du fjerner spindelvævene, så snart du ser dem, vil edderkopperne ikke føle sig trygge og vil søge et nyt sted. Derfor er det en god idé at gøre det til en vane at fjerne spindelvæv, når du får øje på dem.