Derfor er ansigtsbehandlinger gode for mænd

12/07/2022 09:14

|

senestdk

Foto: Shutterstock

Mest læste i dag

Annoncørbetalt indhold

Mange mænd har langt om længe fået skabt sig en god hudplejerutine, hvilket er dejligt for dem, men de kan faktisk godt gøre en lille smule mere for at passe godt på deres ansigt ved at gøre brug af ansigtsbehandlinger. Ansigtsbehandlinger plejede engang at være noget, man kun gjorde, når man var på spa-ophold. I dag bliver ansigtsbehandlinger betragtet som en naturlig del af vedligeholdelse af ens udseende. Mænd skal tænke på det som en klipning. Man tager til frisøren for at blive klippet af en professionel, så hvorfor ikke lade en professionel behandle ens ansigtet en gang imellem?

Uanset hvor meget man vasker ens ansigt eller gør brug af fugtighedscreme, kan ansigtet til tider være tørt eller blive præget af udbrud. Derfor skal man gå til en professionel.

Professionelle kosmetiske sygeplejersker og hudlæger er trænede i at vide, hvad der skal til for at få en smuk hud. Ansigtsbehandlingerne i en skønhedsklinik kommer i alle typer og former, men som regel bliver huden renset i dybden. Der bruges damp til at åbne porerne, huden bliver eksfolieret, ansigtet bliver masseret, og der bliver gjort brug af gode fugtighedsgivende cremer. Alle ansigtsbehandlinger fungerer som en slags detox for huden, og det er noget, der er svært at opnå hjemme, uanset hvor god en hudplejerutine man har fået opbygget. Peelings er en af de mest populære ansigtsbehandlinger. Peelings kan fås i forskellige styrker.

Derfor findes der særlige ansigtsbehandlinger til mænd

Mænds hud er anderledes end kvinders. Mænd har eksempelvis 25 % tykkere hud end kvinder. Mænds hud har også en højere mængde af kollagen og producerer mere talg, hvilket kan give udbrud. Derfor er der udformet særlige ansigtsbehandlinger for mænd.

De adskiller sig ikke ret meget fra de almindelige ansigtsbehandlinger til kvinder. Den primære forskel er, at ansigtsbehandlinger til mænd har fokus på de problemer, som mænd typisk oplever såsom indgroede hår og træt eller sensitiv hud.

Ansigtsbehandling for mænd i Danmark

Der er omkring 174 skønhedsklinikker i Danmark. Det er derfor muligt at få en ansigtsbehandling i Odense, Århus, Vejle og en del andre byer i Danmark. Man vil altid modtage behandlingen fra enten en kosmetisk sygeplejerske eller en hudlæge, alt efter hvor kraftig en ansigtsbehandling man skal have foretaget. Hvis man ikke har fået en ansigtsbehandling før, vil det være en god ide at tage sig tid til at få en gratis hudanalyse først eller inden selve behandlingen, så man kan blive klogere på ens huds behov.

Man skal som mand huske at barbere sig dagen før behandlingen, da huden er sart efter en barbering.